Priprave na 20. maraton treh občin

Priprave na maraton so v polnem teku. Letos smo uspeli pridobiti večjega sponzorja Zavarovalnico Triglav. Z njihovo pomočjo bo letos vsak udeleženec maratona s plačano štartnino vsaj 15 EUR dobil kvalitetno protipotno majico, ki se v trgovini prodaja za 30 EUR. Majice so že pripravljene:
Seveda boste tudi člani, ki boste sodelovali pri organizaciji maratona prejeli to majico. Običajno te ‘nagrade’ podelimo sodelujočim članom na Maratonu po maratonu, ki bo tudi letos štirinajst dni po maratonu. To bo v soboto 16.6. Predviden je kolesarski izlet v Branik, kosilo na turistični kmetiji in povratek z avtobusom. O podrobnostih boste obveščeni naknadno.
Veliko članov že ima zadolžitev na maratonu. Člani, ki zadolžitve še nimate in imate 3. junija čas, ste lepo vabljeni k sodelovanju. Oglasite se v društvu v petek 11. ali 18. maja (med 20. in 22. uro), kjer se bomo dogovorili o nalogah.
Kolesarsko društvo Grosuplje ima sedaj tudi Facebook stran: https://www.facebook.com/kolesarsko/. Prosim vse člane, ki imate profil na FB, da stran obiščete in jo delite naprej. Prosim tudi da ‘všečkate’ objave našega sponzorja Zavarovalnica Triglav.

This entry was posted on Wednesday, May 9th, 2018 and is filed under Novice. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.