Otovoritev sezone na Krasu 2.4.2018

Zdaj je že tradicija, da začnemo kolesarsko sezono na Krasu. Spet bomo začeli na gostoljubni kmetiji Vrabec v Pliskavici. To naj bi se zgodilo na velikonočni ponedeljek 2. aprila 2018. Odhod iz pred kluba bo ob 8. uri. Nalaganje koles se začne ob 7:30. Predvideni odhod iz Pliskavice je med 17. in 18. uro.
Prijave s plačili prijavnine (10 EUR/osebo) pobira Danilo v petek 30.3. zvečer v klubskih prostorih.
Prednost pri prijavi imajo člani društva, če pa bo še prostor v avtobusu, lahko povabite tudi nečlane društva, ki bodo plačali še stroške prevoza (5 EUR).
Trenutno je vremenska napoved ugodna. Če se bo pokvarila, je rezervni termin sobota 7.4.2018. Če bo izbran rezervni termin, boste o tem obveščeni najkasneje v četrtek 29.3. zvečer.

Peter je pripravil predlog za 2 trasi. Obe gresta mimo spomenika na Cerju in se vračata po Vipavki dolini čez Branik.
Daljša
Krajša

This entry was posted on Thursday, March 29th, 2018 and is filed under Napovednik. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.