Otovoritev sezone na Krasu

Lansko leto je zelo lepo uspelo kolesarjenje po Krasu v začetku aprila z odličnim gostoljubjem na kmetiji Vrabec v Pliskavici. Tam bomo štartali tudi letos. To naj bi se zgodilo v soboto 8. aprila 2017. Odhod iz pred kluba bo ob 8. uri. Nalaganje koles se začne ob 7:30. Predvideni odhod iz Pliskavice je med 17. in 18. uro.
Prijave s plačili prijavnine (10 EUR/osebo) pobira Danilo v petek 31.3. zvečer v klubskih prostorih.
Prednost pri prijavi imajo člani društva, če pa bo še prostor v avtobusu, lahko povabite tudi nečlane društva, ki bodo plačali stroške prevoza (5 EUR).
Peter je pripravil predlog za 2 trasi: daljša 67 km in krajša 50 km

Cycle Route 3921246 – via Bikemap.net

Slika v vrstici 1

Cycle Route 3921252 – via Bikemap.net

Slika v vrstici 2

Kot vidite bomo kolesarili tudi ob morju, ki je bilo nekoč Slovensko.
Trenutno je dolgoročna vremenska napoved ugodna. Če se bo pokvarila, je rezervni termin velikonočni ponedeljek 17.4.2017.

This entry was posted on Tuesday, March 28th, 2017 and is filed under Napovednik. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.