Kronometer Želimlje-Turjak 3.10.2015

Ob zaklju?ku akcije Zahodno dolenjski kolesarski krog (ZDK) vabimo vse udeležence akcije in vse tiste, for sale ki se želite pomeriti s štoparico, da se udeležite vožnje na ?as v organizaciji Kolesarskega društva Grosuplje v sodelovanju z ob?inama Škofljica in Velike Laš?e. Prireditev bo v soboto 3. oktobra s pri?etkom ob 14. uri. Start vožnje na ?as bo pri kapelici v Želimljah, physician cilj pa na Turjaku – Okrep?evalnica Rozika, kjer bo predvidoma ob 16:00 uri tudi zaklju?ek akcije s podelitvijo priznanj, žrebanjem prakti?nih daril ter malico. Trasa je dolga 7, cure 6 km z višinsko razliko 221 m.
Profil Kronometer1

Cesta bo v ?asu dirke zaprta za ves promet. Kljub temu udeležence pozivamo na previdnost pri vožnji. Startnine za udeležence akcije ZDK ni, vsi ostali pa ob pla?ilu startnine 10 evrov prejmejo na cilju malico in so vklju?eni v žrebanje prakti?nih nagrad. Prijave bomo zbirali eno uro pred startom (ob 13. uri) na startnem prostoru v Želimljah. Sprejem prijav bomo zaklju?ili ob 13:45.
Prvi trije po kategorijah bodo prejeli medalje, absolutni zmagovalec med moškimi in ženskami pa pokal.

Kategorije:

Moški do 30 let
Moški nad 30 do 40 let
Moški nad 40 do 50 let
Moški nad 50 do 60 let
Moški nad 60 let

Ženske do 30 let
Ženske nad 30 do 50 let
Ženske nad 50 let

Priporo?amo, da udeleženci kronometra, ki boste prišli z avtomobili, parkirate na ciljnem prostoru na parkiriš?u pri Okrep?evalnici Rozika na Turjaku in se s kolesom pripeljete na štart. Možno pa bo parkirati tudi pri gasilskemu domu v Želimljah, ki je od štartnega prostora oddaljen 150 metrov.

Tukaj si lahko ogledate zanimivo video predstavitev celotne trase kronometra:

Na Stravi si lahko ogledate rezultate na tej trasi:

Vabljeni!

This entry was posted on Friday, September 25th, 2015 and is filed under Napovednik. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.